Οι Ταλαίπωροι νίκησαν τους Βραδύπορους!


ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ - ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Πιστοί στο ραντεβού τους, οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής βρέθηκαν για άλλο ένα πρωινό Μεγάλης Παρασκευής στο γήπεδο της Νίκαιας για τον καθιερωμένο αγώνα Βραδυποριακού - Ταλαιπωριακού.
Για 52η χρονιά, οι παλιοί αστέρες των δύο ομάδων τίμησαν το φιλικό-θεσμός, σε μια αναμέτρηση γεμάτη συγκίνηση, καθώς πριν από τη σέντρα υπήρξαν βραβεύσεις. Την τιμητική τους είχαν οι οικογένειες των Στέλιου Μπέση, Κώστα Μεσολογγίτη και Βασίλη Τερκεσίδη, στην μνήμη των οποίων έγινε και το παιχνίδι.
Επιπλέον, ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νίκαιας τίμησε και τις δύο ομάδες για την πρωτοβουλία που παίρνουν κάθε σεζόν με τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης αναμέτρησης.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, που διήρκησε δύο 40λεπτα, οι παλαίμαχοι της Προοδευτικής ήταν αυτοί που επικράτησαν με 4-3. Μάλιστα, οι Ταλαίπωροι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-1, αλλά έκαναν την ανατροπή!

Για τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού σκόραραν οι Γκόγκιτς (9', 28') και Καλογερόπουλος (11'), ενώ για τους νικητές τα γκολ πέτυχαν οι Αταγιάν (21'), Γούτη (52'), Δελακά (55') και Θεολόγου (57' πεν.).
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηλίας Ρωσσίδης, που δεν αγωνίστηκε, στα 86 του χρόνια, ήταν αυτός που έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα...
ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΚΟΣ (Βετεράνοι Προοδευτικής): Μακρυωνίτης, Χατζηαθανασίου, Ιωαννίδης, Χόρτσας, Βιδάλης, Τσεβρενίδης, Κουράσης, Σπετσαρίας, Καλούδης, Άννης, Τσέβρετζης, ενώ έπαιξαν και οι Λαμπαδάριος, Καθάριος, Δελακάς, Θεολόγου, Ντάγκας, Τζαμαλής, Ξανθόπουλος, Σιγάλας, Γούτης, Προβατάς, Γιδάκος, Λαμπρινός, Λιθόπουλος, Παπαμιχαήλ, Φουράκης, Μπέσης.
ΒΡΑΔΥΠΟΡΙΑΚΟΣ (Βετεράνοι Ολυμπιακού): Ασπρογέρακας, Σιδέρης, Ιωαννίδης, Βαμβακούλας, Αγγελής, Γκαϊτατζής, Λουτσιάνο, Μπονόβας, Πουρσανίδης, Γκόγκιτς, Καλογερόπουλος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Αρζένης, Δαμιανίδης, Λάλας, Καλτσάς, Καλαμάρας, Καλίκας, Μπαρμπαρής, Γεωργουδάκης, Βαΐτσης, Κουμαριάς, Κτενάς, Παπαμιχαήλ, Μαργιόλης, Γκαβέζος, Γλύκας.
Πηγή: http://www.sentragoal.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com