Μερική επικύρωση, του βαθμολογικού πίνακα Football League 2012-13

Στην καταδίκη των όσων άσχημων εικόνων εξελίχθησαν στις αναμετρήσεις της Κυριακής (26/5) για την 42η αγωνιστική προχώρησε η ηγεσία της Ένωσης Football League και Football League 2.
Παράλληλα, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την επικύρωση της βαθμολογίας για τις πρώτες επτά ομάδες, ενώ παράλληλα, έκανε γνωστή την διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 3 Ιουλίου.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, προέβη σε μερική επικύρωση, του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 2012-2013 ως εξής:
Προβιβάζονται απευθείας οι ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ.
Στους αγώνες των play- off θα συμμετάσχουν οι ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 και ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ με βαθμολογία 1-1-1-0 αντίστοιχα.
Η ετήσια Γ. Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 03-07-2013.
Η FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ καταδικάζει γεγονότα βίας που οδηγούν σε διακοπές αγώνων και έκρυθμες καταστάσεις όπως την τελευταία αγωνιστική που πλήττουν το κύρος του θεσμού και λειτουργούν αποτρεπτικά στην προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα. Υπήρξε δέσμευση από τους εκπροσώπους των ομάδων που συμμετέχουν στα play-off ότι θα προβούν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Το Δ.Σ. αποφάσισε τέλος όπως ενισχύσει το Ραδιομαραθώνιο της UNICEF που διεξάγεται σήμερα για τον εμβολιασμό των παιδιών».
Πηγή: http://www.onsports.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com