6η Φεγγαροβραδιά στην Τερπνή (Πανσέληνος)

Μετά από συντονισμένες και συνεχείς προσπάθειες για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου Τερπνής μια ακόμη συναυλία της ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑΣ κάτω από την μαγευτική Αυγουστιάτικη πανσέληνο δεν θα συνοδευτεί από τα καλά νέα που τόσο ανυπόμονα οι Τερπνιώτες περιμένουμε και φυσικά
 Αγώνες σκοποβολής 16/8/2013 στη Τερπνή ΕΔΩ.
έχουν σχέση με την αξιοποίηση και άνοιγμα του αρχαιολογικού χώρου στη θέση «Παλιόκαστρο». Προσπάθειες που μέχρι και σήμερα δεν απέφεραν κανένα αποτέλεσμα δυστυχώς. Σαν ένδειξη διαμαρτυρίας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπνής πραγματοποιεί την εκδήλωση της 6ης ΦΕΓΓΑΡΟΒΡΑΔΙΑΣ κάτω στην Τερπνή, στο χώρο του πρώην Αναστασιάδειου Λυκείου Τερπνής στο δρόμο για Θεσ/νίκη λίγο πριν τα Πλατανούδια  και όχι πάνω στο πλατανόδασος του Αγίου Μανδηλίου, όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια. Την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 στις 9:30 μ.μ θα έχουμε κοντά μας υπέροχη ορχήστρα «ΣΕΡΙΑΝΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ» με τους παρακάτω εκπληκτικούς μουσικούς:  ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΙΤΖΙΔΗΣ κιθάρα-τραγούδι, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΓΙΑΤΑ τραγούδι, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ  κιθάρα -τραγούδι, ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΤΑΣ  πλήκτρα, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΤΑΦΗΣ τύμπανα, ΘΟΔΩΡΟΣ ΡΑΝΤΟΥΔΗΣ μπουζούκι και ΑΛΕΠΑΚΗΣ τραγούδι.
Οι όμορφες μελωδίες θα πλημμυρίσουν το χώρο της εκδήλωσης, ενώ σε συνδυασμό με το θέαμα του πορφυρού ολόγιομου Αυγουστιάτικου φεγγαριού, θα απολαύσουμε μαγικές στιγμές, χαρίζοντάς μας ένα μοναδικό θέαμα. Δε χρειάζεται να κλείσετε θέση στο φεγγάρι γιατί η είσοδος είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο.
Ο Σύλλογος στο χώρο της συναυλίας θα λειτουργήσει αναψυκτήριο για να δροσιστείτε.

Αυτή η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία και βοήθεια του υπέροχου μουσικού κ. Κώστα Δρουμπλή, ο οποίος φροντίζει μαζί με το Δ.Σ του Πολιτιστικού η τελευταία καλοκαιρινή  μαγευτική, πύρινη πανσέληνος κάθε χρονιάς να προσφέρει εκπληκτικότερα ακούσματα από την προηγούμενη. Να προσθέτει σπουδαία και ιδιαίτερα μουσικά δρώμενα στην περιοχή μας. Τον ευχαριστούμε όπως και τον ανώνυμο χορηγό που ενίσχυσε οικονομικά την εκδήλωση. Τέλος το Δήμο Βισαλτίας και τον αντιδήμαρχο κ. Τρούπη Χρήστο για βοήθεια και υλικοτεχνική στήριξη.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΥΦΡΑΝΘΕΙΤΕ ΜΟΥΣΙΚΑ, ΝΑ ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ, ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙΤΕ, ΝΑ ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013  ΣΤΙΣ 9:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
Πηγή: http://psterpnis.blogspot.gr/

////
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com