Τέλος η Μπουμπαγιάρο μετά την ήττα με 67-0. - ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

Ιστοσελίδα για το ποδόσφαιρο - αθλητισμό - στην Τερπνή, Σέρρες, Μακεδονία, Ελλάδα και όχι μόνο. LifeHot, Ομάδες ....

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

World Cup ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΑΝΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1

ASPISTERPNIS 1

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

Τέλος η Μπουμπαγιάρο μετά την ήττα με 67-0.

Στην απόφαση να διαλύσει την Μπουμπαγιάρο μετά την ήττα με 67-0 από την Πολίς Μασίν, προέβη ο ιδιοκτήτης της. Η Φίντερς έβαζε το ένα γκολ μετά το άλλο και οι υπάλληλοι της ομάδας είχαν μετατραπεί σε... ball boys, αφού για να κερδίσουν χρόνο δεν μάζευαν την μπάλα από τα δίχτυα, αλλά πέταγαν κάποια άλλη στη σέντρα!", είπε ο Σουαΐμπου-Γκάρα Άχμεντ Γκόμπε.

Από το Λάγκος όπου βρισκόταν κατά τη διάρκεια των δύο στημένων αγώνων, ο Γκόμπε είχε δώσει εντολή να μην κατέβει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο τα μέλη της διοίκησης τον αγνόησαν.
"Μόλις άκουσα το αποτέλεσμα, διέλυσα την ομάδα. Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι μπορούν να φέρουν το ποδόσφαιρο στην ανυποληψία", είπε στο BBC Sport ο ιδιοκτήτης της Μπουμπαγιάρο.
Στη συνέχεια προσέθεσε: "Έχω στείλει αναφορά στην αστυνομία του Μπάουτσι, προκειμένου να ερευνήσει αυτήν την παρωδία και να συλλάβει τους συμμετέχοντες".
Η Πολίς Μασίν προσπάθησε να σημειώσει περισσότερα γκολ από την Πλατό Γιουνάιτεντ Φίντερς, η οποία την ίδια ώρα "αντιμετώπιζε" την Ακούρμπα. Αμφότερες οι ομάδες στόχευαν στην άνοδο στη χαμηλότερη κατηγορία του εθνικού πρωταθλήματος. Στο δεύτερο ημίχρονο η Πλατό έβαλε 72 γκολ, ενώ η Πολίς... σταμάτησε στα 61.
"Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν προκλητικά αυτογκόλ, δόθηκαν απίστευτα φάουλ και ο τερματοφύλακας ήταν τραγικός. Η Φίντερς έβαζε το ένα γκολ μετά το άλλο και οι υπάλληλοι της ομάδας είχαν μετατραπεί σε... ball boys, αφού για να κερδίσουν χρόνο δεν μάζευαν την μπάλα από τα δίχτυα, αλλά πέταγαν κάποια άλλη στη σέντρα!", είπε ακόμα ο Γκόμπε.
Πηγή: http://www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Google+ Followers

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2

ASPISTERPNIS 2