Τρελά αποτελέσματα: 79-0, 67-0 στο ποδόσφαιρο. - ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

Ιστοσελίδα για το ποδόσφαιρο - αθλητισμό - στην Τερπνή, Σέρρες, Μακεδονία, Ελλάδα και όχι μόνο. LifeHot, Ομάδες ....

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

World Cup ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΑΝΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1

ASPISTERPNIS 1

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

Τρελά αποτελέσματα: 79-0, 67-0 στο ποδόσφαιρο.

Η νιγηριανή ομοσπονδία ασκεί έρευνα για δύο αγώνες της περυσινής σεζόν που έληξαν 79-0 και 67-0 αντίστοιχα! Διαβάστε λεπτομέρειες της ασυνήθιστης και κωμικοτραγικής ιστορίας.
Η Πλατό Γιουνάιτεντ Φίντερς έβαλε 72 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ακούρμπα, ενώ την ίδια ώρα η Πολίς Μασίν "φόρτωνε" με 61 την Μπουμπαγιάρο. Αμφότερες οι ομάδες διεκδικούσαν την άνοδο στην τρίτη κατηγορία
της χώρας.
Τελικά η Πλατό νίκησε με το... επαγγελματικό 79-0 και η Πολίς Μασίν με το... φτωχό 67-0 την Μπουμπαγιάρο, αντί να κερδίσουν την άνοδο όμως, κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία.
Η νιγηριανή ομοσπονδία χαρακτήρισε "σόου της ντροπής" το περιστατικό, ενώ ο επικεφαλής της είπε: "Όποιος έχει εμπλοκή με αυτό το κατάπτυστο ζήτημα, θα τιμωρηθεί σοβαρά. Ηδη τιμωρήθηκαν οι διαιτητές και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτούς τους συλλόγους να συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα. Βέβαια, το διοικητικό συμβούλιο θα πάρει την τελική απόφαση".
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, πάντως, η ομάδα που θα έπαιρνε το εισιτήριο για να διεκδικήσει την άνοδο στην τρίτη κατηγορία ήταν η Πλατό Γιουνάιτεντ Φίντερς, η οποία πέτυχε τα 79 γκολ.
Πηγή: http://www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Google+ Followers

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2

ASPISTERPNIS 2