ΑΕΚ: Από Γ Εθνική σε Β Εθνική !!!!!!!

Το πλάνο που όλοι γνωρίζουμε για την ΑΕΚ της εποχής Μελισσανίδη είναι ότι στη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίξει στην τρίτη κατηγορία υπό ερασιτεχνική διοίκηση, έτσι ώστε να γίνει η εκκαθάριση της ΠΑΕ, να απαλλαγεί από τα χρέη της και να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα την επόμενη διετία, μπάινοντας στο νέο της γήπεδο.
Κυκλοφορεί, όμως, το τελευταίο διάστημα ένα σενάριο συμφωνα με το οποίο η
ΑΕΚ θα κερδίσει από φέτος μια κατηγορία και θα επισπεύσει το χρονικό διάστημα της επιστροφής της στη Superleague, εφόσον φυσικά πετύχει την άνοδο εντός των γηπέδων.
Πώς μπορεί να γίνει αυτό;
Βάσει του νόμου, οι διαδικασίες εκκαθάρισης θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Αυγούστου. Και η ΑΕΚ να παίξει στη Γ Εθνική.
Το πρωτάθλημα της Β Εθνικής, η Football League, είναι να ξεκινήσει τέλος Σεπτέμβρη και είναι υποχρέωση των ΠΑΕ που θα συμμετάσχουν να έχουν μετοχικό κεφάλαιο τουλάχιστον μισού εκ. ευρώ.
Από τις 28 ομάδες που θα λάβουν μέρος σε αυτό το πρωτάθλημα είναι αμφίβολο εάν όλες θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν τις προϋποθέσεις. Υπάρχει λοιπόν το ενδεχόμενο να αντικατασταθούν από συλλόγους της Γ Εθνικής, εφόσον και αυτές θα πληρούν τις οικονομικές εγγυήσεις. Πόσο εύκολο θα είναι να βρεθούν ομάδες για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 28 για τη δεύτερη κατηγορία; Καθόλου!
Εφόσον αποφασιστεί, λοιπόν, ότι θα πρέπει να καλυφθεί αυτός ο αριθμός για να μη γίνει το πρωτάθλημα της Β Εθνικής πετσοκομμένο και για να διεξαχθεί κανονικά το Κύπελλο, η νέα ΑΕΚ θα έχει ασφαλώς κάθε οικονομικη δυνατότητα να αποδεχτει τη θεση και, ως ΠΑΕ πάλι, να εξασφαλισει την παρουσία της στη Β Εθνική από φέτος. Και να κερδίσει μια χρονιά, δίχως να χάσει τα προνόμια από την «πτώχευση» της προηγούμενης εταιρείας.
Όλα αυτά μοιάζουν δύσκολα και απίθανα. Αλλά σε…άλλες χώρες, όχι στην Ελλάδα!
Πηγή : http://rizopoulospost.com/
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com