Τέλος η εθνική Βραζιλίας για Ραμίρες και Ροναλτνίνιο. - ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

Ιστοσελίδα για το ποδόσφαιρο - αθλητισμό - στην Τερπνή, Σέρρες, Μακεδονία, Ελλάδα και όχι μόνο. LifeHot, Ομάδες ....

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

World Cup ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΑΝΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1

ASPISTERPNIS 1

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

Τέλος η εθνική Βραζιλίας για Ραμίρες και Ροναλτνίνιο.

Εκτός εθνικής τίθενται οι Ραμίρες και Ροναλτνίνιο, έπειτα από δηλώσεις του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας.
Ο Χοσέ Μαρία Μαρίν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Ο Globo», άφησε να εννοηθεί πως οι Ραμίρες και Ροναλντίνιο δεν θα ξαναφορέσουν τη φανέλα της «σελεσάο» λόγω των πειθαρχικών παραπτωμάτων που έκαναν στο
παρελθόν. 
«Η συμπεριφορά των παικτών που φοράνε τη φανέλα της Βραζιλίας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου είναι το κλειδί για να παραμείνουν στην ομάδα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μαρίν. 
Σχετικά με το περιστατικό του μέσου της Τσέλσι, τον περασμένο Μάρτιο όπου η σύζυγός έκανε κριτική χρησιμοποιώντας μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην Ομοσπονδία στο πλαίσιο του φιλικού με τη Ρωσία, είπε: «Υπάρχει ένας παίκτης, που δεν θέλω να κατονομάσω, του οποίου η γυναίκα χαρακτήρισε μαφία την Ομοσπονδία επειδή ο σύζυγός της δεν κλήθηκε στην προεπιλογή». 
Όσο για τον Ροναλντίνιο και για την συμπεριφορά του πριν το φιλικό απέναντι στη Χιλή τον περασμένο Απρίλιο: «Με καλείτε για ένα δείπνο σπίτι σας, εγώ φτάνω και εσείς δεν είστε εκεί. Σας περιμένω, εσάς τον οικοδεσπότη και είστε ο τελευταίος που φτάνει».

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Google+ Followers

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2

ASPISTERPNIS 2