Αποχώρηση από Μπαρτσελόνα. Αγώνας ζωής ..

Συγκίνηση για τον αγώνα ζωής του Τίτο Βιλανόβα

Την αποχώρηση του Τίτο Βιλανόβα από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε και επίσημα -μετά τα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου- ο πρόεδρος της ομάδας Σάντρο Ροσέλ, αφού η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και θα χρειαστεί να ακολουθήσει νέο κύκλο θεραπειών.
Ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» ήταν εμφανώς συγκινημένος από αυτή την εξέλιξη αλλά προσπάθησε να περάσει και ένα μήνυμα ελπίδας λέγοντας: «Η ζωή συνεχίζεται. Είναι ένα πολύ σημαντικό πλήγμα αλλά η Μπαρτσελόνα
όπως πάντα αντεπεξέρχεται και το ίδιο θα κάνει και τώρα».

Ακόμα είπε πως ο νέος προπονητής της ομάδας θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα ενώ συμπλήρωσε πως λόγω των αρνητικών εξελίξεων ακυρώνεται το αυριανό φιλικό με την Λέγκια Γκντασκ στην Πολωνία. Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε και ο Λιονέλ Μέσι.

Μηνύματα συμπαράστασης 
«Πάμε Τίτο, είμαστε όλοι μαζί σου σε αυτό τον αγώνα!»: αυτό ήταν το μήνυμα συμπαράστασης του Λιονέλ Μέσι, μέσω Facebook, προς τον Τίτο Βιλανόβα.
Εκτός του Αργεντινού επιθετικού από το Ροζάριο, πολλοί παίκτες των «μπλαουγκράνα» έχουν επίσης στη σκέψη τους τον πρώην προπονητή τους, σε αυτή τη δύσκολη γι΄ αυτόν στιγμή. Ο Αντρές Ινιέστα από την Φουεντεαλμπίγια, την ιδιαίτερη πατρίδα του στην οποία απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του, ενθάρρυνε τον Βιλανόβα: «Ο Τίτο θα νικήσει σε αυτή τη σκληρή μάχη που του έτυχε. Του στέλνω όλη την αγάπη και την υποστήριξη των παικτών του και των φιλάθλων, γιατί αυτό που έχει σημασία είναι το πρόσωπο και όχι ο προπονητής», έγραψε.
Ακόμη και ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος επέστρεψε στο τιμόνι της Τσέλσι έχοντας βιώσει τη σφοδρή αντιπαλότητα με την Μπαρτσελόνα ως τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Βιλανόβα, ενώ την υποστήριξή του εξέφρασε επίσης ο νέος τεχνικός της «βασίλισσας»,Κάρλο Αντσελότι: «Είμαι λυπημένος γι΄ αυτή την κατάσταση αυτή, όμως αυτός είναι ένας μαχητής. Όλη η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μαζί του. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά», είπε ο Ιταλός τεχνικός.
Πηγή: http://www.ethnos.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com