Τέλος ο Ρώσος από Σέρρες - ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

Ιστοσελίδα για το ποδόσφαιρο - αθλητισμό - στην Τερπνή, Σέρρες, Μακεδονία, Ελλάδα και όχι μόνο. LifeHot, Ομάδες ....

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1

ASPISTERPNIS 1

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

Τέλος ο Ρώσος από Σέρρες

Ρώσος ήταν και πάει… Οι εξελίξεις στον Πανσερραϊκό, στα διοικητικά, είναι ραγδαίες αφού όπως έγινε γνωστό η ΠΑΕ σταμάτησε κάθε επικοινωνία με τον υποψήφιο επενδυτή, Κονσταντίν Βοστρίγκοφ!
Την είδηση ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος των Σερραίων, Λάζαρος Θεοδωρίδης, ο οποίος αφού διέκοψε την συνέντευξη των Βασίλη Χρυσανθίδη – Γιώργου Γούνα, τους ενημέρωσε τηλεφωνικά πως τερματίζεται η συνεργασία του με τον Ρώσο επιχειρηματία!

«Τώρα στην επικοινωνία που είχαμε με τον Λάζαρο Θεοδωρίδη μου είπε πως σταματά η συνεργασία αυτή των δύο πλευρών και ο κύριος αυτός θα πάρει δρόμο», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Βασίλη Χρυσανθίδη.
Τι σημαίνει αυτό; Πως πλέον το μέλλον του συλλόγου βρίσκεται στα χέρια του Λάζαρου Θεοδωρίδη και των Σερραίων, ενώ την Δευτέρα (22/7) πρόκειται να γίνει έκτακτο ΔΣ στα γραφεία της ΠΑΕ το απόγευμα, όπου θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. «Θα κάνουμε κάθε προσπάθεια με όλους για να κρατηθεί η ομάδα στην Β’ Εθνική», πρόσθεσε για το συεκγκριμένο γεγονός ο Χρυσανθίδης.
Πηγή: http://arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Google+ Followers

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2

ASPISTERPNIS 2