Ιστορία Μέταλιστ. Αντίπαλος ΠΑΟΚ.

 Η ουκρανική Μέταλιστ Χάρκιβ θα βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Διαβάστε το αφιέρωμα του Sport24.gr και μάθετε ενδιαφέρον στοιχεία για την αντίπαλο του "Δικεφάλου".
Η Μέταλιστα Χάρκιβ κατέλαβε την δεύτερη θέση στο περυσινό πρωτάθλημα Ουκρανίας τερματίζοντας 13 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Πανίσχυρη εντός έδρας έχοντας απολογισμό 11 νίκες, 1 ισοπαλία  και μόλις 2 ήττες.
Η ομάδα του Μίρονο Μάρκεβιτς μπήκε με το δεξί στη
νέα σεζόν νικώντας στην 1η αγωνιστική την Μέταλουργκ Ντόνετσκ με 1-0 χάρη σε γκολ του Ντέβιτς στο 77΄.
Στα δύο σημαντικά φιλικά προετοιμασίας που προηγήθηκαν, επιβλήθηκε 1-0 της Ρουμπίν Καζάν ενώ συνετρίβη με 4-1 από την Μέταλουργκ Ντόνετσκ.
Στο ρόστερ της Μέταλιστ συμπεριλαμβάνονται 5 Βραζιλιάνοι (Σόουζα/Μ, Κλέιτον/Μ, Ροντρίγκο Μολέντο/Α, Μάρσιο Αζεβέντ/Α, Μάρλο/Μ), 6 Αργεντινοί (Βιγιάγκρα/Α, Τορσιλιέρι/Α, Κριστάλντο/Ε, Τόρες/Μ και Μπλάνκο/Μ) και ένας Σενεγαλέζος (Πάπα Γκουεγιέ/Α).
Η ομάδα του Χάρκοβο συνεχίζει να εμπιστεύεται την αγορά της Λατινικής Αμερικής και ανακοινώνοντας πριν από μερικές εβδομάδες την απόκτηση του Βραζιλιάνου Ροντρίγκο Μολέντο.
Η Ιντερνασιονάλ έλαβε 5 εκατ. ευρώ, ενώ ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 5 χρόνια.
 Στον πάγκο της Μέταλιστ βρίσκεται από το 2005 ο 62χρονος Μίρον Μάρκεβιτς, ο οποίος έχει σπάσει το ρεκόρ με τα περισσότερα παιχνίδια στο ουκρανικό πρωτάθλημα έχοντας  ξεπεράσει τα 500!
Το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μέταλιστ θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα στις 30 ή 31 Ιουλίου κεκλεισμένων των θυρών και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στο Χάρκοβο.
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Πλήρες όνομα: Football Club Metalist Kharkiv
Έτος ίδρυσης:  1925
Γήπεδο:  ΟSC Mέταλιστ
Πρόεδρος:  Σέργκέι Κουρτσένκο
Προπονητής:  Μίρον Μάρκεβιτς
Tίτλοι: 1 Κύπελλο  ΕΣΣΔ (1988)

Πηγή: http://olapaok.gr
Επίσημη ιστοσελίδα της Μετάλιστ   ΕΔΩ
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com