Παρελθόν από Σιδηρόκαστρο ο Ν. Γάδος. - ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

Ιστοσελίδα για το ποδόσφαιρο - αθλητισμό - στην Τερπνή, Σέρρες, Μακεδονία, Ελλάδα και όχι μόνο. LifeHot, Ομάδες ....

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

World Cup ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΑΝΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1

ASPISTERPNIS 1

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

Παρελθόν από Σιδηρόκαστρο ο Ν. Γάδος.

Tέλος από το Σιδηρόκαστρο ο Γάδος

Τη λύση της συνεργασίας του με το Νίκο Γάδο ανακοίνωσε η διοίκηση του Εθνικού Σιδηροκάστρου, που βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Θεόδωρο Κερογλίδη προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Σερραίων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. Εθνικός Σιδηροκάστρου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή του συλλόγου, Νίκο Γάδο. Ο Νίκος θα αποτελεί για πάντα κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας και συνέδεσε το όνομα του με την κατάκτηση των δύο συνεχόμενων νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Ο Γ.Σ. Εθνικός Σιδηροκάστρου του εύχεται κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».
Εξελίξεις στο θέμα προπονητή για την ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας αναμένεται να υπάρξουν την Παρασκευή όπου και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός. Υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου του Σιδηροκάστρου είναι ο Θεόδωρος Κερογλίδης. Ο τελευταίος την εφετινή χρονιά βρισκόταν στο τιμόνι του Ολυμπιακού Ροδόπολης, ενώ στα θετικά και το γεγονός ότι έχει εργαστεί και στο παρελθόν στους «μπλε».
Πηγή: :  gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Google+ Followers

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2

ASPISTERPNIS 2