Hot φωτογράφηση στο Μαρακανά.


Ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, τα μάζεψε η FIFA και έφυγε από τα γήπεδα της Βραζιλίας αν και συνεχίζει να ελέγχει την πρόοδο στα υπόλοιπα έργα υποδομών εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.
Η Μπραζιλιένσε, ομάδα με έδρα την Μπραζίλια, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει δημοσιότητα προσδοκώντας και στην αύξηση των πωλήσεων των εισιτηρίων της, ακολούθησε μια προσφιλή τακτική της και ζήτησε την άδεια να κάνει γυμνή φωτογράφηση στο «Μανέ Γκαρίντσα».
Στον αγωνιστικό χώρο, στις εξέδρες, στις
θέσεις των επισήμων και στα αποδυτήρια του πιο ακριβού από τα 12 γήπεδα που χτίστηκαν για το
Συνομοσπονδιών και το Μουντιάλ, το μοντέλο Ρίτα Κριστίνα Καμάργκο τα πέταξε όλα στην κυριολεξία και πόζαρε για 40 φωτογραφίες (μερικές από τις οποίες αναδημοσιεύουμε) που έχουν ανέβει στο σάιτ του συλλόγου (το οποίο απαιτεί επιβεβαίωση πως ο χρήστης είναι 18 και άνω ετών για να μπορέσει να τις δει).
Η φωτογράφηση σύμφωνα με την ομάδα έχει θέμα τις διαμαρτυρίες στους δρόμους της χώρας εξ ου και πήραν την πρωτοβουλία να ασχοληθούν με την παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία.
Μια από τις φωτογραφίες που προκάλεσε αντιδράσεις στα υψηλά κλιμάκια της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας, της οργανωτικής επιτροπής μέχρι και της κυβέρνησης, ήταν εκείνη όπου η Ρίτα Κριστίνα κρατούσε πανό που αναφέρει «μοντέλο επιπέδου FIFA».Η Κρις, όπως της αρέσει να τη φωνάζουν, είναι λάτρης του Κριστιάνο Ρονάλντο, αγαπημένος παίκτης της Μπραζιλιένσε, της ομάδας της, είναι ο Ρομαρίνιο, γιος του Ρομάριο, παγκόσμιου πρωταθλητή με τη «σελεσάο» και δεν είχε κανένα πρόβλημα να φωτογραφηθεί στο γήπεδο όπου η πρόεδρος της χώρας, Ντίλμα Ρουσέφ, δέχθηκε αποδοκιμασίες στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών παρακολουθώντας το παιχνίδι Βραζιλία-Ιαπωνία 3-0.
Προσπαθώντας να μειώσει τον αντίκτυπο της γυμνής φωτογράφησης, ο γραμματέας της επιτροπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο στην κυβερνητική έδρα, Κλαούντιο Μοντέιρο, δικαιολογήθηκε: «Μας ζήτησαν την άδειά μας για μια αισθησιακή φωτογράφηση στο γήπεδο. Η κυβέρνηση δεν λογοκρίνει. Αν μας ζητήσουν ξανά θα απαντήσουμε εκ νέου θετικά. Κι από όσο γνωρίζω το κοινό μπορεί να δει τις φωτογραφίες μονάχα αν το θέλει, υπάρχουν περιορισμοί.
Νομίζω ότι είναι μέρος της ελευθερίας της έκφρασης. Αν πρόκειται για καλλιτεχνικό γυμνό, ποιοι είμαστε εμείς για να το αμφισβητήσουμε». Ο Μοντέιρο παραδέχτηκε επιπλέον πως η Μπραζιλιένσε δεν κατέβαλε κανένα ποσό για την άδεια χρήσης των συγκεκριμένων χώρων και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω πως χαλάει την εικόνα του γηπέδου. Τέτοια γίνονται σε όλες τις χώρες». Η Μπραζιλιένσε, δε, δεν φοβάται μήπως έχει επιπτώσεις το ειρωνικό σχόλιο της για τη FIFA. «Εγινε για πλάκα και στόχος μας ήταν να αναδείξουμε τη θετική πλευρά: ό,τι διοργανώνει η FIFA είναι εξαιρετικό, ποιοτικό» υποστήριξε ο Πάουλο Ενρίκε Λορένζο, υπεύθυνος της ιστοσελίδας του συλλόγου 
Πηγή: http://www.sentragoal.gr  >>  www.brasiliensefc.com.br
Οι φωτογραφίες είναι από το site http://www.brasiliensefc.com.br
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com