Αλλαγή σκηνικού στη Β΄ Εθνική. - ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

Ιστοσελίδα για το ποδόσφαιρο - αθλητισμό - στην Τερπνή, Σέρρες, Μακεδονία, Ελλάδα και όχι μόνο. LifeHot, Ομάδες ....

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1 - Panseraikos

Φιλική ιστοσελίδα: www.panseraikos.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2

Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

Αλλαγή σκηνικού στη Β΄ Εθνική.

Ανατροπή δεδομένων στην «νέα» Β' Εθνική
Κανονικά με 2 ομίλους των 14ων ομάδων θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα, καθώς οι Ζάκυνθος, Βατανιακός και Πανηλειακός δικαιώθηκαν από την ΕΠΟ και πλέον μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή!
Αγώνες σκοποβολής 16/8/2013 στη Τερπνή ΕΔΩ
Στο... αρχικό πλάνο επιστρέφει το νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, καθώς η ΕΠΟ δικαίωσε της ομάδες που κατέφυγαν στην δευτεροβάθμια επιτροπή και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την αντικατάσταση ομάδων από την Γ Εθνική. 
Έτσι, οι Ζάκυνθος, Πανηλειακός, Βατανιακός και Κεραυνός Γλυφάδας έχουν οριστικά το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League, παίρνοντας τις θέσεις που άφησαν «κενές» οι ΑΕΚ, ΑΕΛ, Πανσερραϊκός και η Κέρκυρα που συγχωνεύτηκε με την Κασσιόπη. 
Μάλιστα, δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ που λήγει η προθεσμία, να έχουμε κι άλλες ομάδες που θα δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής στην Β' Εθνική, με την Δόξα Δράμας να είναι η πιο... επίφοβη! Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, πρώτος επιλαχών για την θέση αυτή είναι ο Οδυσσέας Κορδελιού, αν φυσικά θέλει και μπορεί να καλύψει τις απαραίτητες προϋποθέσεις. 
Όπως και να έχει, πλέον το νέο πρωτάθλημα αποκτά μία σταθερή μορφή, αφού πλέον πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα αποτελείται από δύο ομίλους, στους οποίους θα συμμετέχουν από 14 ομάδες. 
Πηγή:  gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 3