ΠΑΟΚ: αποστολή για Ουκρανία, εκτός Βρύζας, Τσιστιακόφ.

Με το μυαλό των παικτών του ΠΑΟΚ να βρίσκεται αποκλειστικά στη Μέταλιστ, αναχώρησε η ομάδα για το Χάρκοβο.
Με το που έφτασε το λεωφορείο στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" οι παίκτες δεν είχαν διάθεση για κουβέντες και πήγαν κατευθείαν να περάσουν τον έλεγχο.
Το θέμα που κυριάρχησε στις συζητήσεις μεταξύ των εκπροσώπων
Τύπου, οπαδών του ΠΑΟΚ, αλλά και των ανθρώπων της ομάδας ήταν η ενδεχόμενη τιμωρία της Μέταλιστ, αλλά και οι εξελίξεις που παρουσιάζονται στο θέμα με την ουκρανική ομάδα και την UEFA.
Με την αποστολή για Ουκρανία δεν αναχώρησαν οι Βρύζας, Τσιστιακόφ, οι οποίοι εκτός απροόπτου θα βρεθούν απευθείας την ημέρα του αγώνα στο Χάρκοβο.
Τέλος, να σημειωθεί ότι αυτή η αποστολή είναι από τις μικρότερες που έχει ταξιδέψει για ευρωπαϊκό αγώνα, αφού εκτός από τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και κάποιων εκπροσώπων Τύπου, μόλις 15 οπαδοί του "Δικεφάλου" ακολούθησαν την ομάδα στην Ουκρανία με το τσάρτερ της αποστολής.
Χακόμπο: "Δεν έχουμε διαφορά ως ομάδες"
Ο Σανθ Χακόμπο τοποθετήθηκε πριν την αναχώρηση της ομάδας για Χάρκοβο, δείχνοντας αισιόδοξος για τη... μάχη του ΠΑΟΚ με τη Μέταλιστ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο paokfc.gr: "Έχουμε πάρα πολύ δύσκολο έργο, το ξέρουμε καλά, αλλά σαφώς δεν πάμε στο Χάρκοβο χωρίς ελπίδες. Δεν μπορείς να παίζεις σε τέτοιο επίπεδο και να μην έχεις πίστη. Εγώ προσωπικά πιστεύω πολύ στον ΠΑΟΚ!
Πιστεύω όμως στην ομάδα που εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Τούμπας. Τότε θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς εκείνοι που θα μπορούσαμε να προηγούμαστε με 2-0, ίσως και παραπάνω. Αν είμαστε έτσι, σίγουρα μπορούμε να πιστεύουμε στη νίκη. Αφού μπόρεσαν εκείνοι να μας κερδίσουν, γιατί δεν μπορούμε κι εμείς; Δεν έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά ως ομάδες.
Αν όμως εμφανιστούμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο, δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε στην έδρα της Μέταλιστ, που είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει το καλό του Ευρωπαϊκό πρόσωπο".
Πηγή: http://www.sport24.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com