Ολυμπιακός: Ξεκινάει το ταξίδι στ΄αστέρια

H αυλαία του φετινού Champions League ανοίγει απόψε με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (21.45, NS2).
Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει και το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ανοίγει τις πύλες του για
να φιλοξενήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Το 15ο ταξίδι του Ολυμπιακού στο Champions League ξεκινάει κόντρα σε μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει
δαπανήσει υπέρογκα ποσά και συγκαταλέγεται πλέον στις κορυφαίες της Ευρώπης.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να κάμψουν την αντίσταση των Παριζιάνων σε ένα «παιχνίδι δόξας» όπως το χαρακτήρισε ο Μίτσελ. Είναι, μάλιστα, ξεκάθαρο, αν ανατρέξει κανείς στο παρελθόν των ελληνικών ομάδων, πως η πρεμιέρα κρίνει πολλά.
Σε αυτό το παιχνίδι ο Μίτσελ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λεάντρο Σαλίνο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Γκαετάν Μπονγκ.
Ο Καμερουνέζος μπορεί να συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όμως, απουσίαζε από την προπόνηση της Δευτέρας λόγω των ενοχλήσεων που έχει.
Από εκεί και πέρα, το μεγάλο δίλημμα για τον Μίτσελ είναι αν θα παρατάξει την ομάδα του με δύο επιθετικούς.
Οι περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας έχουν «κλείσει» όπως όλα δείχνουν και το επικρατέστερο σενάριο είναι να ξεκινήσει ο Κώστας Μήτρογλου μαζί με τον Χαβιέρ Σαβιόλα, αφού οι δυο τους έχουν δείξει πως μπορούν να συνεργάζονται εξαιρετικά. Ο Αργεντινός, άλλωστε, δεν έχει κρύψει πως του αρέσει να παίζει δίπλα στον Έλληνα επιθετικό, τον οποίο εκτιμά πολύ.
Από την άλλη πλευρά, ο Λοράν Μπλαν δε θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν απάντησε όταν του έγινε ερώτηση για το αν θα κρατήσει το 4-3-3 με το οποίο παρατάχθηκε η Παρί και κόντρα στην Μπορντό.
Τέλος, οι Παριζιάνοι θεωρούν πολύ σημαντικό τον συγκεκριμένο αγώνα γεγονός που αποτυπώνεται τόσο από τις δηλώσεις που έκαναν όσο και από το ότι στο Φάληρο θα βρίσκεται και ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί, ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας. Παράλληλα, στο «Καραϊσκάκης» είναι και άνθρωπος της Άρσεναλ λόγω Τζοέλ Κάμπελ, της Άντερλεντ, επόμενης αντιπάλου του Ολυμπιακού και της Εθνικής Σλοβακίας, ενώ αναμένεται να δώσουν το παρών και πολύ σκάουτερς.
Περισσότερα http://www.scouter.gr
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com