Τσίπουρο Τερπνής στη Θεσ/νίκη. Γιορτή 24-11-2013

12η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ

24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

    Για 12η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ στο γνωστό πλέον χώρο της Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά,
καιρού επιτρέποντος, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου από τις 11 το πρωί . Ένας θεσμός που αγκαλιάστηκε όχι μόνο από τους Τερπνιώτες αλλά και τους φίλους μας, γιατί δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε ΔΩΡΕΑΝ το φημισμένο τσίπουρο Τερπνής και να γευτούμε τους υπέροχους παραδοσιακούς τερπνιώτικους ουζομεζέδες, που με πολύ μεράκι ετοιμάζουν οι γυναίκες της Τερπνής και της Θεσσαλονίκης.
        Καλούμε λοιπόν όλες τις γυναίκες της Θεσ/νίκης να ετοιμάσουν τους δικούς τους τερπνιώτικους ουζομεζέδες ώστε να προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες για να εξυπηρετήσουμε περισσότερο κόσμο αλλά και να βοηθήσουμε τα οικονομικά του Συλλόγου.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλαζ Αρετσούς αν ο καιρός μας το επιτρέπει. Σε περίπτωση κακοκαιρίας (βροχής) σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου μας, χωρίς βέβαια το καλλιτεχνικό πρόγραμμα,  ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΠΟΥΛΑ 37 – 39 στην Α. Τούμπα.
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com