Τρεις Έλληνες καλαθοσφαιριστές στο ΝΒΑ.

ΗΠΑ: Τραγούδησε on air τον ελληνικό εθνικό ύμνο (Video)

Ελληνικό χρώμα είχε η αγωνιστική ημέρα για το ΝΒΑ καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο τέθηκαν αντιμέτωποι τρεις Έλληνες καλαθοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα, οι Κώστας Κουφός και Νικ Καλάθης βρέθηκαν απέναντι στο next big thing του ελληνικού μπάσκετ, Γιάννη Αντετοκούνμπο προκαλώντας την ενθουσιώδη αντίδραση του Ελληνοαμερικανού δημοσιογράφου Τας Μελάς.
 
Ο Τας Μελάς σε εκπομπή αφιερωμένη στο ΝΒΑ, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αναμέτρηση Μιλγουόκι Μπακς-Μέμφις Γκρίζλις και τις «γαλανόλευκες» διαστάσεις της, δεν δίστασε να τραγουδήσει όρθιος τον εθνικό μας ύμνο!
 Στον συνάδερφό του που προσπάθησε να τον διακόψει του απάντησε… ρωμέικα καθώς τον προέτρεψε να… σκάσει («shut up»)!
Στα του αγώνα, ο ελληνικός εμφύλιος του ΝΒΑ βρήκε νικητές τους Γκρίζλις μέσα στο Μιλγουόκι επί των Μπακς με 82-77. Ο Μάικ Κόνλεϊ και ο Τζέιμς Τζόνσον είχαν από 15 πόντους, ενώ τις «αρκούδες» βοήθησε να φτάσουν στην πέμπτη τους συνεχή νίκη και ο Κώστας Κουφός, ο οποίος σε 21:32 είχε 10 πόντους (2/4 βολές, 4/7 δίποντα), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 τάπες κι 1 κλέψιμο.
 Ο Νικ Καλάθης σε 13:02 είχε 3 πόντους (1/2 βολές, 1/2 δίποντα, 0/1 τρίποντο), 3 ασίστ κι 1 ριμπάουντ, ενώ από τους γηπεδούχους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετώπισε από νωρίς πρόβλημα με φάουλ και σε 22:18 είχε 6 πόντους (2/2 βολές, 2/2 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ.
Πηγή: http://www.topontiki.gr


Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com