Σανταντέρ: Διαμαρτυρία ποδοσφαιριστών - Ισπανία

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΜΑΓΚΙΑ» ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ.
Σε φαρσοκωμωδία μετατράπηκε η ρεβάνς του
προημιτελικού του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στην Ρασίνγκ Σανταντέρ και την Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς οι παίκτες της πρώτης έκαναν πράξη την απειλή τους και δεν έπαιξαν, παρότι η 11άδα παρατάχθηκε κανονικά στο χορτάρι!
Αιτία, η στάση πληρωμών από την διοίκηση του συλλόγου, με τους παίκτες που είχαν προειδοποιήσει εδώ και μέρες ότι δεν θα παίξουν αν δεν πληρωθούν να κάθονται σε μια γραμμή στο κέντρο του γηπέδου!
Οι αντίπαλοι γύρισαν για περίπου ένα λεπτό τη μπάλα μέχρι να αναγκαστεί ο διαιτητής να διακόψει το ματς! Το ίδιο έπραξαν και όσοι ήταν στον πάγκο μαζί με το τεχνικό επιτελείο!
Οι αντίπαλοι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της Σοσιεδάδ πήγε στο κέντρο κι αγκάλιασε τους παίκτες της Σανταντέρ, με το κοινό να αποθεώνει και να φωνάζει ρυθμικά το όνομα της ομάδας!
Οι παίκτες της Σανταντέρ είχαν ανακοινώσει τη Δευτέρα ότι δεν θα παίξουν αν ο πρόεδρος Ανχελ Λαβίν και το προεδρείο του δεν υποβάλλουν την παραίτησή τους!
Για την ιστορία, η Σοσιεδάδ είχε νικήσει με 3-1 στο πρώτο ματς του «Ανοέτα» και πηγαίνει στον ημιτελικό για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.
Πηγή: http://www.sportime.co

Από σκάουτερ ειδήσεων του http://aspisterpnis.blogspot.gr  του T.P
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com