ΧΟΡΟΣ-ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ-IEΡΑΡΧΕΙΑ 2014. ΠΟΛ. ΣΥΛ. ΤΕΡΠΝΗΣ - ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

Ιστοσελίδα για το ποδόσφαιρο - αθλητισμό - στην Τερπνή, Σέρρες, Μακεδονία, Ελλάδα και όχι μόνο. LifeHot, Ομάδες ....

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

WORLD CUP ΜΌΣΧΑ 2018 – ΦΆΣΗ 16 ΈΩΣ ΤΕΛΙΚΌ

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

ΧΟΡΟΣ-ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ-IEΡΑΡΧΕΙΑ 2014. ΠΟΛ. ΣΥΛ. ΤΕΡΠΝΗΣ

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ-ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ 2014.

 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΕΡΠΝΗΣ

Ο ετήσιος χορός και το κόψιμο βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής
θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014  στις 1 το μεσημέρι στηνταβέρνα "Γράδα", πρώην "Καλαμάκι" στην Αγία Παρασκευή. Η τιμή πρόσκλησης είναι 15 € και περιλαμβάνει πλήρες μενού και ποτό απεριόριστο. Σας περιμένουμε για ένα υπέροχο μεσημέρι και απόγευμα Κυριακής με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.
Στη διάρκεια του χορού θα ανακοινωθούν τα ονόματα όλων των Τερπνιωτών μαθητών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και θα βραβευτούν τα παιδιά που θήτευσαν στον Πολιτιστικό και εισήχθησαν σε σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ.
IEΡΑΡΧΕΙΑ 2014
Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014, μετά το τέλος της λιτάνευσης της ιερής εικόνας των Τριών Ιεραρχών και τον πανηγυρικό εσπερινό, στην αίθουσα δεξιώσεων της Κοινότητας Τερπνής θα πραγματοποιηθούν τα «Ιεράρχεια 2014» και θα περιλαμβάνουν:
Βράβευση των μαθητών που αρίστευσαν της Ε΄ και  ΣΤ΄ Δημοτικού του σχολικού έτους 2012-2013, μια και οι Τρεις Ιεράρχες είναι προστάτες της παιδείας.
Υπέροχα τραγούδια από τη χορωδία μας υπό τις οδηγίες του μουσικού και χοράρχη κ. Παναγιώτη Ζαρίμπα και του ιεροψάλτη και χοράρχη κ. Νίκου Τζιάνη. Θα μας τιμήσει με την παρουσία του και τη συμμετοχή του ο μουσικός και τραγουδιστής κ. Γρηγοριάδης Παναγιώτης.
Ακόμη όπως κάθε χρόνο θα παρακολουθήσουμε σε προβολή την εξέλιξη των εργασιών στο γηροκομείο, που την ανέγερση έχει αναλάβει όπως όλοι γνωρίζετε ο Τερπνιώτης βιομήχανος κ. Αναστασιάδης Δημήτριος.
Πηγή: http://psterpnis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Google+ Followers

ΆΡΘΡΑ ΓΙΑ WORLD CUP ΜΌΣΧΑ 2018