FAIR PLAY ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (VIDEO)

Είναι από εκείνες τις στιγμές που αισθάνεσαι ότι η ευγενής άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι και γενικά η συναδελφικότητα μεταξύ των αθλητών ισχύει σε μέγιστο βαθμό.
Σε τοπικό ποδοσφαιρικό
αγώνα στη Χίο ανάμεσα στην Δάφνη και τον Πύργο, έγινε ένα σκηνικό που σίγουρα κάνει υπερήφανους όλους στο πανέμορφο νησί της μαστίχας, «την Αρχόντισσα του Αιγαίου».
Η Δάφνη επιβλήθηκε με 3-0, έφτασε τις δέκα νίκες στο πρωτάθλημα και τις πέντε εντός έδρας, πιάνοντας τον Ατρόμητο στους 35 βαθμούς.Αλλά αυτό έχει την μικρότερη σημασία. Και εξηγούμαστε…
Στο 33′ και με το σκορ στο 1-0, έγινε η φάση του αγώνα, όταν ο διαιτητής Ευστρατίου έδωσε λανθασμένα πέναλτι υπέρ της Δάφνης σε καθαρό μαρκάρισμα του Παντελάκη στον Μηλιώτη.
Ο Σεζένιας ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε εσκεμμένα την μπάλα άουτ, τηρώντας το Fair Play, αφού δεν ήθελε η ομάδα του να πετύχει ένα γκολ που δεν άξιζε.
Στην επανάληψη, ο Σαραντάκης έκανε το 2-0 για την ομάδα του, ενώ στο 62΄ ο Χρυσινάς, που μόλις είχε περάσει σαν αλλαγή στο παιχνίδι, έκανε το τελικό 3-0 με σέντρα-σουτ και τραγικό λάθος του Σεράφη.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Πηγή: http://www.sportime.co/
Από σκάουτερ ειδήσεων του http://aspisterpnis.blogspot.gr  του T.P
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com