Σουμάχερ: Κατάσταση της υγείας του.

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, καθώς οι πληροφορίες για την βελτίωση ή μη έρχονται με το σταγονόμετρο. Την ώρα που δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport έκανε λόγο για βελτίωση της υγείας του Γερμανού πρωταθλητή
της F1 υποστηρίζοντας πως ο «Σούμι αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη και πως ακούει τις οικείες φωνές, η μάνατζέρ του Σαμπίνε Κεμ, τονίζει ότι η κατάστασή του παραμένει αμετάβλητη και ότι οι γιατροί ακόμη προσπαθούν να τον ξυπνήσουν από το τεχνητό κώμα.
Ο Πίνο Αλιέβι, ο οποίος υπογράφει το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport δεν ανέφερε τις πηγές του. Την ίδια στιγμή, ο ίδιος ανέφερε πως ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1, που βρίσκεται σε διαδικασία αργής και σταδιακής αφύπνισης από το τεχνητό κώμα στο οποίο είχε βυθιστεί μετά το ατύχημά του στο σκι στις 29 Δεκεμβρίου, δέχεται συστηματικά την επίσκεψη του Ζαν Τοντ, προέδρου της FIA, της διεθνούς ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού.
«Τού μιλάει στα αγγλικά όπως τον παλιό καιρό που μοιράστηκαν μαζί στην Scuderia Ferrari», διηγείται στο άρθρο του στην έγκυρη Gazzetta dello Sport, ο ιταλός δημοσιογράφος.
Ωστόσο το BBC επικαλούμενο δήλωση της μάνατζερ του Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ, τονίζει ότι η κατάστασή του παραμένει αμετάβλητη και ότι οι γιατροί ακόμη προσπαθούν να τον ξυπνήσουν από το τεχνητό κώμα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Σουμάχερ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ από τις 29 του περασμένου Δεκεμβρίου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι όταν έκανε σκι στις γαλλικές Αλπεις.
Πηγή: www.iefimerida.gr/
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com