Σουμάχερ: Ξύπνησε από το κώμα - ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

Ιστοσελίδα για το ποδόσφαιρο - αθλητισμό - στην Τερπνή, Σέρρες, Μακεδονία, Ελλάδα και όχι μόνο. LifeHot, Ομάδες ....

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

WORLD CUP ΜΌΣΧΑ 2018 – ΦΆΣΗ 16 ΈΩΣ ΤΕΛΙΚΌ

Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

Σουμάχερ: Ξύπνησε από το κώμα

Ο γερμανός πρώην πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα Μίχαελ Σουμάχερ, ο οποίος βγήκε από το κώμα, μεταφέρθηκε το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομειακό Κέντρο του Βο (CHUV) που βρίσκεται στη Λωζάννη, ανακοινώθηκε από το ελβετικό νοσοκομείο.

"Το CHUV ανέλαβε σήμερα το πρωί τον κ.
Σουμάχερ", δήλωσε ο εκπρόσωπος τους νοσοκομείου Ντάρσι Κρίστεν.
"Η οικογένειά του είναι μαζί του, σε ένα χώρο που έχει διευθετηθεί ειδικά για να διαφυλαχθεί η ιδιωτικότητά του και να διασφαλισθεί ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα", διευκρίνισε.
"Όπως και για κάθε ασθενή μας, επιθυμούμε να σεβασθούμε το ιατρικό απόρρητο και την ιδιωτική σφαίρα της οικογένειας", πρόσθεσε.
Ο Μίχαελ Σουμάχερ ζει στην Ελβετία, στο Γκλαν, μια μικρή πόλη ανάμεσα στη Γενεύη και τη Λωζάννη, στις όχθες της λίμνης Λεμάν.
Σύμφωνα με μια ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την οικογένεια, ο πρώην πρωταθλητής "δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα" και αναχώρησε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στη Γαλλία.
Ο Σουμάχερ νοσηλευόταν στην Γκρενόμπλ μετά το ατύχημά του στο σκι που συνέβη στις 29 Δεκεμβρίου 2013 στο Μεριμπέλ.
Στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την εκπρόσωπο της οικογένειας Ζαμπίνε Κεμ δεν υπάρχει καμιά λεπτομέρεια για την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ.
Η οικογένεια και το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ δεν πρόκειται να δώσουν συνέντευξη Τύπου.


Το χρονικό

Ο 45χρονος πιλότος της Φόρμουλα Ένα είχε χτυπήσει με το κεφάλι πάνω σ' ένα βράχο κάνοντας σκι μαζί με το γιο του και μια ομάδα φίλων στο Μεριμπέλ, ένα χιονοδρομικό σταθμό στις γαλλικές Άλπεις.

Κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, έπασχε από σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις.

Αφού έπεσε σε τεχνητό κώμα, τέθηκε στις 30 Ιανουαρίου σε φάση αφύπνισης, η οποία έγκειται στη σταδιακή μείωση των καταπραϋντικών φαρμάκων που του χορηγούνται, μια πολύ μακρά διαδικασία.


Πηγή: http://www.nooz.gr/ (ΑΘΗΝΑ 16/06/2014)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Google+ Followers

ΆΡΘΡΑ ΓΙΑ WORLD CUP ΜΌΣΧΑ 2018