Γερμανία VS Πορτογαλία 4 - 0 Μουντιάλ 2014

Τελικό 4 - 0
Με 3 - 0 κερδίζει αυτή την ώρα η Γερμανία την Πορτογαλία στο μεγάλο ντέρμπι του 7ου ομίλου του Μουντιάλ, το οποίο παρακολουθεί από κοντά και
η Άνγκελα Μέρκελ.
Πρόκειται για έναν αγώνα, που πιθανότατα θα κρίνει και τη σειρά πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης, καθώς ο νικητής θα αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα για την πρώτη θέση, ενώ ο ηττημένος θα υποχρεωθεί να νικήσει Γκάνα και ΗΠΑ για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.
Η Γερμανία άνοιξε το σκορ στο 12o λεπτό, με εύστοχο πέναλτι του Μίλερ, ενώ στο 32' ο Χούμελς έκανε το 2 - 0 με επιβλητική κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Κρόος.
Μετά από κόκκινη κάρτα, η Πορτογαλία έμεινε στο 37ο λεπτό του αγώνα με 11 παίκτες, αφού οΠέπε, μετά από μονομαχία με τον Μίλερ, πήγε να χτυπήσει με το κεφάλι τον Γερμανό και -ορθώς- αποβλήθηκε!
Τα τέρματα των Γερμανών τρίτωσαν στο 45': μετά την πάσα του Κρόος, ο Άλβες έκανε λάθος και οΜίλερ εκτέλεσε με τη μία για το 3 - 0!
Oι συνθέσεις των ομάδων
Γερμανία (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Μπόατενγκ, Μερτεζάκερ, Χούμελς, Χέβεντες, Λαμ, Κεντρίρα, Κροος, Γκέτσε, Οζίλ, Μίλερ
Πορτογαλία (Πάουλο Μπέντο): Ρουί Πατρίσιο, Κοεντράο, Περέιρα, Πέπε, Αλβες, Μουτίνιο, Μεϊρέλες, Βελόσο, Νάνι, Ρονάλντο, Αλμέιδα
Πηγή: http://www.star.gr/
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com