Βραζιλία στο 29΄ έχανε με 5-0 από Γερμανία !!!!!!!!!

Δεν είναι πρωταπριλιά και όμως η Γερμανία κερδίζει μέσα στη Βραζιλία την Βραζιλία  για το παγκόσμιο κύπελλο με 5-0. Τα 4 γκολ μπήκαν σε έξι λεπτά από το 23΄ μέχρι το 29΄. Το πρώτο γκολ μπήκε στο 11΄ λεπτό.
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 (ΒΡΑΖΙΛΙΑ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ      ΕΔΩ
Από http://aspisterpnis.blogspot.gr/

45+2'
Τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
29'
Ο Sami Khedira (Γερμανία) παίρνει μια εκπληκτική πάσα, βρίσκεται ένας με έναν με τον τερματοφύλακα και με ψυχαιμία στέλνει την μπάλα στα δύχτυα.
26'
Ο Toni Kroos (Γερμανία) παίρνει μια εκπληκτική πάσα, βρίσκεται ένας με έναν με τον τερματοφύλακα και με ψυχαιμία στέλνει την μπάλα στα δύχτυα.
24'
Ο Toni Kroos (Γερμανία) είναι στο τέλος αυτού του υπέροχου συνδιασμού. Πήρε μια πάσα παγκόσμιας κλάσης από τον συμπαίκτη του και έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ. Η βολίδα του πήγε δίπλα στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα.
23'
Ο Miroslav Klose (Γερμανία) πήρε κατά τύχη ένα ριμπάουντ. Παρόλα αυτά, θα το εκμεταλλευτεί και θα στείλει την μπάλα με δύναμη χαμηλά στην δεξιά γωνία της εστίας, αφήνοντας τον τερματοφύλακα τελείως αβοήθητο.
23'
Ωραίο τελείωμα από τον Miroslav Klose (Γερμανία) που πήρε μια πάσα ακριβείας βαθιά μέσα στην περιοχή. Θα κάνει το σουτ και ο τερματοφύλακας θα αρνηθεί.
11'
Ο Thomas Müller (Γερμανία) εξασφάλισε λίγο χώρο μέσα στην περιοχή μετά από το κόρνερ και τελείωσε την φάση με ένα χαμηλό σουτ που πήγε στο κέντρο της εστίας.
1'
Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε.

Πηγή: http://www.escore.gr/
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com