Μαραντόνα. Υποψήφιος προπονητής για Βενεζουέλα.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δεν αποκλείεται να είναι ο επόμενος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Βενεζουέλας, που ποτέ δεν έχει καταφέρει να προκριθεί σε Μουντιάλ.
Ο Σέζαρ Φαρίας αποχώρησε από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας τον
περασμένο Νοέμβριο, όταν η ομάδα απέτυχε να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Η ομοσπονδία δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε κάποια ανακοίνωση πρόσληψης νέου προπονητή, παρά το γεγονός ότι διαδίδονται συνεχώς φήμες για υποψήφια ονόματα, μεταξύ του οποίου και του Αργεντινού παλαίμαχου σούπερ σταρ. «Ψάχνω για κάποια σοβαρή πρόταση και πιστεύω ότι, ναι, αυτή είναι καλή και, αν παρέχει εγγυήσεις, τότε ίσως την αποδεχθώ», δήλωσε σχετικά ο Μαραντόνα, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα της Βενεζουέλας.
Ο 53χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου, γνωστός για τις αριστερές απόψεις του, τρέφει συμπάθεια για τη σοσιαλιστική κυβέρνηση της χώρας και, όπως είπε, σχεδιάζει μετά το τέλος του Μουντιάλ να επισκεφθεί τον Πρόεδρο Νίκολας Μαδούρο: «Σχεδιάζουμε να μιλήσουμε λίγο πολύ για τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης και της εθνικής». Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, υπέγραψε την προηγούμενη εβδομάδα συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βενεζουέλα. Ο ίδιος, ωστόσο, διέψευσε τα σενάρια δηλώνοντας άγνοια ακόμα και για την ύπαρξη πρότασης. Ο Μαραντόνα είχε διατελέσει στενός φίλος και του προηγούμενου Προέδρου, Ούγκο Τσάβες, ο οποίος απεβίωσε στις αρχές Μαρτίου του 2013.
Πηγή: gr.news.yahoo.com
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com