Ολλανδία VS Κόστα Ρίκα 0-0 Πάμε παράταση.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΤΩΝ 16 ΟΜΑΔΩΝ    ΕΔΩ
90+5'
Τέλος του δεύτερου ημιχρόνου..
84'
Ο Robin van Persie (Ολλανδία) κοντρολάρει την μπάλα μετά από ένα φάουλ που πηγε μέσα στην μικρή περιοχή και κάνει ένα σουτ που θα μπορούσε να καταλήξει χαμηλά στο κέντρο της εστίας, εάν δεν το είχε σταματήσει με μια θαυμάσια απόκρουση ο Keilor Navas (Κόστα Ρίκα).
82'
Ο Wesley Sneijder (Ολλανδία) εκτελεί ένα φάουλ από περίπου 26 μέτρα με εξαιρετικό τρόπο. Η έξοχη προσπάθεια του θα κατέληγε πιθανότατα πίσω από τον τερματοφύλακα, αλλά τελικά χτύπησε στο αριστερό δοκάρι.
81'
Αυτό το φάουλ είναι για κάρτα! Και είναι κίτρινη που δείχνει ο διαιτητής Ravsan Irmatov στον ένοχο Geancarlo Gonzalez (Κόστα Ρίκα).
79'
Αλλαγή. Ο Cristian Gamboa (Κόστα Ρίκα) δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω τραυματισμού και ο Dave Myrie (Κόστα Ρίκα) θα τον αντικαταστήσει.
76'
Είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε μια αλλαγή. Ο Jermain Lens (Ολλανδία) στην θέση του Memphis Depay (Ολλανδία).
66'
Έχουμε αλλαγή. Ο κουρασμένος Joel Campbell (Κόστα Ρίκα) φεύγει από το γήπεδο και ο Marcos Ureña (Κόστα Ρίκα) μπαίνει για να βοηθήσει την ομάδα του.
64'
Ο Bruno Martins Indi (Ολλανδία) δεν μπορεί να περιμένει τίποτε άλλο εκτός από κίτρινη κάρτα γι αυτό το σκληρό φάουλ. Και είναι κίτρινη. Ο Ravsan Irmatov δεν το ξανασκέφτεται και την βγάζει από το τσεπάκι.
52'
Άουτς! Πολύ άσχημο μαρκάρισμα του Michael Umaña (Κόστα Ρίκα). Θα πρέπει να χαίρεται που δεν παίρνει κόκκινη κάρτα. Αυτό που έκανε ο Michael Umaña (Κόστα Ρίκα) είναι ενάντια στους κανονισμούς. Ο διαιτητής δίνει κίτρινη κάρτα, αλλά κατά την γνώμη μας θα μπορούσε να είναι και απευθείας κόκκινη.
46'
Ο αγώνας ξεκινά και πάλι για το δεύτερο ημίχρονο.
45+2'
Τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
39'
Ο Wesley Sneijder (Ολλανδία) εκτελεί ένα φάουλ από 25 μέτρα μακριά. Προσπαθεί να στείλει την μπάλα στην πάνω αριστερή γωνία, αλλά ο Keilor Navas (Κόστα Ρίκα) είναι σε ετοιμότητα και κρατά την μπάλα εκτός. Η ομάδα Ολλανδία θα εκτελέσει κόρνερ.
37'
Ο Junior Diaz (Κόστα Ρίκα) κάνει φάουλ και δέχεται την κίτρινη κάρτα. Δεν είναι χαρούμενος με την απόφαση του διαιτητή.
22'
Ο Robin van Persie (Ολλανδία) παίρνει μια πάσα ακριβείας, βρίσκεται ένας με έναν με τον τερματοφύλακα και στέλνει την μπάλα προς το κέντρο της εστίας. Ο Keilor Navas (Κόστα Ρίκα) είναι σε ετοιμότητα ωστόσο, και σταματά την προσπάθεια του πέφτοντας.
1'
Το πρώτο ημίχρονο του σημερινού αγώνα ξεκινά αμέσως τώρα.

Πηγή: http://www.escore.gr/
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com