Αργεντινή VS Ελβετία 1-0 5/7/2014 Προημιτελικά

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΤΩΝ 16 ΟΜΑΔΩΝ    ΕΔΩ

90+6'
 
Ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη του σημερινού αγώνα.
90+4'
Ο Lionel Messi (Αργεντινή) ελίσσεται, περνάει τέλεια από την άμυνα, αλλά αποτυγχάνει στην τελική προσπάθεια και δεν νικά τον τερματοφύλακα. Ο Thibault Courtois (Βέλγιο) είναι σε ετοιμότητα και σταματά την προσπάθεια του.
81'
 
Ώρα για αλλαγή. Ο Fernando Gago (Αργεντινή) παίρνει την θέση του Gonzalo Higuain (Αργεντινή).
75'
 
Έγινε αλλαγή. Ο Eden Hazard (Βέλγιο) αντικαταστάθηκε από τον Nacer Chadli (Βέλγιο).
75'
 
Είναι κίτρινη κάρτα για τον Lucas Biglia (Αργεντινή).
71'
 
Είναι ώρα για αλλαγή. Ο Ezequiel Lavezzi (Αργεντινή) θα αντικατασταθεί από τον Rodrigo Palacio (Αργεντινή).
68'
 
Ο διατητής της αποψινής αναμέτρησης Nicola Rizzoli αποφασίζει σωστά να παρατηρήσει με κάρτα τον Toby Alderweireld (Βέλγιο) για το σκληρό φάουλ που έκανε.
60'
 
Έχουμε αλλαγή. Ο Kevin Mirallas (Βέλγιο) δεν θα μας δείξει κάτι άλλο και στην θέση του μπαίνει ο Dries Mertens (Βέλγιο).
59'
 
Είναι ώρα για αλλαγή. Ο Divock Origi (Βέλγιο) δεν μπορεί συνεχίσει και περνά εκτός. Ο Romelu Lukaku (Βέλγιο) παίρνει την θέση του.
55'
Ο Gonzalo Higuain (Αργεντινή) βρίσκει τρόπο να μπει στην περιοχή με ωραία ατομική ενέργεια και τσιμπάει την μπάλα με θράσος. Έβαλε λίγο παραπάνω δύναμη από όσο έπρεπε και βρήκε το όριζόντιο δοκάρι.
53'
 
Ο Nicola Rizzoli δείχνει κίτρινη κάρτα στον Eden Hazard (Βέλγιο) ο οποίος δεν πρέπει να αιφνιδιάστηκε, αφού το τάκλιν του ήταν πολύ σκληρό.
46'
 
Ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο.
45+3'
 
Το τελικό σφύριγμα ακούστηκε και δεν υπάρχει κάτι άλλο να δούμε στο πρώτο ημίχρονο.
42'
Μια σέντρα ακριβείας, που πήγαινε προς το σημείο του πέναλτι, την κέρδισε ο Kevin Mirallas (Βέλγιο). Υπερπήδησε την άμυνα και έπιασε μια καλή κεφαλιά που πήγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι. Η μπάλα είναι εκτός αγωνιστικού χώρου και είναι ελεύθερο για την ομάδα Αργεντινή.
40'
Ένα φάουλ από απόσταση 17 μέτρων εκτελέστηκε από τον Lionel Messi (Αργεντινή). Η εκτέλεση ήταν αρκετά καλή και το σουτ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
33'
 
Αλλαγή. Ο Angel Di Maria (Αργεντινή) δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω τραυματισμού και ο Enzo Perez (Αργεντινή) θα τον αντικαταστήσει.
8'
 
Υπέροχο απευθείας βολέ από τον Gonzalo Higuain (Αργεντινή) ο οποίος με σουτ στην κίνηση στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία. Απλά θεσπέσιο.
1'
 
Ο διαιτητής σφύριξε και ξεκινάμε.
Πηγή: http://www.escore.gr/

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com