Βραζιλία VS Κολομβία 2-1 4/7/2014 Προημιτελικά

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΤΩΝ 16 ΟΜΑΔΩΝ    ΕΔΩ
90+5'
Τέλος του αγώνα.
88'
Όχι, ο Neymar (Βραζιλία) δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα λόγω τραυματισμού και πρέπει να γίνει αλλαγή. Ο Buss Henrique (Βραζιλία) το αντικαθιστά.
86'
Έγινε αλλαγή. Ο Hernanes (Βραζιλία) αντικατέστησε τον Paulinho (Βραζιλία).
83'
Έγινε αλλαγή. Ο Hulk (Βραζιλία) αντικαταστάθηκε από τον Ramires (Βραζιλία).
80'
Ετοιμάζεται αλλαγή. Ο Juan Cuadrado (Κολομβία) περνά εκτός αγωνιστικού χώρου και ο Juan Quintero (Κολομβία) μπαίνει σαν αλλαγή.
80'
Ο James Rodriguez (Κολομβία) πάει να εκτελέσει το πέναλτι και αφήνει τον τερματοφύλακα αβοήθητο με ένα χαμηλό σουτ, που πάει μέσα από το αριστερό δοκάρι.
78'
Ο Julio Cesar (Βραζιλία) βλέπει μία κίτρινη κάρτα από τον Carlos Velasco Carballo αφού έριξε έναν από τους αντίπαλους παίκτες στο έδαφος. Θα εκτελεστεί πέναλτι. Θα αλλάξει το αποτέλεσμα?
70'
Αλλαγή. Ο Teofilo Gutierrez (Κολομβία) θα περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου και ο Carlos Bacca (Κολομβία) θα πάρει την θέση του.
69'
Ο Mario Yepes (Κολομβία) δέχεται κίτρινη κάρτα.
69'
Ο David Luiz (Βραζιλία) επιδεικνύει εξαιρετική ικανότητα στα στημένα, ειδικά από τέτοια απόσταση. Χτυπά τέλεια την μπάλα, η οποία καταλήγει μέσα από το δεξί δοκάρι.
67'
Ο Carlos Velasco Carballo βγάζει μια κίτρινη κάρτα και την δείχνει στον James Rodriguez (Κολομβία) για ένα σκληρό φάουλ. Η ομάδα Βραζιλία έχει μια ευκαιρία με ένα φάουλ.
64'
Ο Thiago Silva (Βραζιλία) παραβίασε τους κανόνες και για αυτό πήρε κίτρινη κάρτα.
46'
Αλλαγή στο ημίχρονο. Ο Victor Ibarbo (Κολομβία) αντικαταστάθηκε από τον Adrian Ramos (Κολομβία).
46'
Ο διατητής σφυρίζει για το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.
45+1'
Τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
27'
Ο Hulk (Βραζιλία) παίρνει μια πάσα ακριβείας, βρίσκεται ένας με έναν με τον τερματοφύλακα και στέλνει την μπάλα προς το κέντρο της εστίας. Ο David Ospina (Κολομβία) είναι σε ετοιμότητα ωστόσο, και σταματά την προσπάθεια του πέφτοντας.
19'
Ο Hulk (Βραζιλία) παίρνει μια υπέροχη πάσα μέσα στην περιοχή και χάνει μια χρυσή ευκαιρία. Το σουτ που έκανε πήγε στο κέντρο της εστίας, αλλά ο τερματοφύλακας έκοψε ωραία την προσπάθεια του.
11'
Ο Juan Cuadrado (Κολομβία) παίρνει μια ωραία πάσα ακριβώς έξω από την περιοχή, σουτάρει από πλεονεκτική θέση, αλλά το σουτ θα κοπεί από έναν αμυντικό. Η ομάδα Κολομβία θα εκτελέσει κόρνερ.
7'
Ο Thiago Silva (Βραζιλία) αξιοποιεί ένα κόρνερ. Η μπάλα πήγε μέσα στην περιοχή στον Thiago Silva (Βραζιλία) και αυτός την καρφώνει στην δεξιά γωνία, χωρίς να αφήσει περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα.
1'
Ξεκινάμε, ο σημερινός αγώνας αρχίζει αμέσως τώρα.

Πηγή: http://www.escore.gr/
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com