ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΙΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ι.ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΕΔΩΣΕ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΙΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ .ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ  ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

Από τη μια… τα μπάνια του λαού, από την άλλη η «ρευστή» κατάσταση που επικρατεί μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και μάλλον θα πρέπει να θεωρείται αναμενόμενη η (νέα) παράταση που δόθηκε στο θέμα της αδειοδότησης για την καταλληλότητα των γηπέδων ανά την Επικράτεια.
Σύμφωνα με ό,τι ίσχυε ως τώρα, το σχετικό θέμα θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα, με τις άδειες να χορηγούνται από τις κατά τόπους περιφέρειες και δήμους.
Ωστόσο, η «χαλάρωση» των διαδικασιών που παρατηρήθηκε είτε λόγω της καλοκαιρινής ραστώνης είτε η γενικότερη «ύφεση» που προκαλεί η επικείμενη αλλαγή των παλαιών αυτοδιοικητικών αρχόντων από τους νεοεκλεγέντες την 1η Σεπτεμβρίου, κατέστησε αναγκαία την παράταση.
Μια παράταση που, τελικά, δόθηκε τη Δευτέρα (28/7) από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά με έγγραφο που έστειλε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τις περιφέρειες και τους δήμους όλης της Ελλάδας.
Παράλληλα, με το ίδιο έγγραφο η ΓΓΑ ζητάει από τις αυτοδιοικητικές αρχές να ενημερώσουν για τις ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν σε κάθε γήπεδο, στοχεύοντας στην αντιμετώπισή τους.
Με δεδομένο, πάντως, ότι για να δοθούν οι άδειες χρειάζεται προηγουμένως να ρυθμιστούν ουκ ολίγες εκκρεμότητες σε γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι  στις 31 Αυγούστου που λήγει η νέα παράταση δεν θα έχει γίνει η αλλαγή σε περιφέρειες και δήμους, ουδείς μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα, αυτή η παράταση να… παραταθεί και πάλι.
Το ζήτημα, πάντως, απασχολεί ιδιαίτερα τις ομάδες των μικρότερων κατηγοριών και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα δοθεί κάποια πρόσκαιρη λύση, πιθανότατα με τη χορήγηση προσωρινών αδειών.
Πηγή: http://www.epsananews.gr/
Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com