Νέα για την ομάδα του ΠΑΟΚ (21/1/2014) - ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

Ιστοσελίδα για το ποδόσφαιρο - αθλητισμό - στην Τερπνή, Σέρρες, Μακεδονία, Ελλάδα και όχι μόνο. LifeHot, Ομάδες ....

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

WORLD CUP ΜΌΣΧΑ 2018 – ΦΆΣΗ 16 ΈΩΣ ΤΕΛΙΚΌ

Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Νέα για την ομάδα του ΠΑΟΚ (21/1/2014)

Η αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ λόγω μη διεξαγωγής του αγώνα με τη Νίκη Βόλου δίνει στον Αγγελο Αναστασιάδη την ευκαιρία να δουλέψει τους ποδοσφαιριστές τους σε επί μέρους τομείς. Η Τετάρτη (21.01) αφιερώθηκε στη βελτίωση της αερόβιας κι αναερόβιας φυσικής κατάστασης. Το πρωί πέρασε από εργομετρικά τεστ το δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών, ενώ οι
υπόλοιποι δούλεψαν για περίπου σε μία ώρα στην αντοχή υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου.
Το απόγευμα το πρόγραμμα είχε και πάλι τρέξιμο, αλλά και υψηλότερη ένταση. Οι παίκτες του Δικεφάλου δούλεψαν σε σπριντ, άλματα, ταχυδύναμη, εκρηκτικότητα, αντοχή στην ταχυδύναμη μέσα από μια σειρά ασκήσεων που θύμιζαν… στίβο μάχης. Ο Ράζβαν Ρατς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα λόγω της σύσπασης στον τετρακέφαλο κι ο Γιώργος Κατσικάς έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία προκειμένου να ξεκουράσει το πόδι του.
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία στην περιοχή των προσαγωγών, των λοξών κοιλιακών, της μέσης και της βουβωνικής χώρας προκειμένου να είναι ενδελεχής έλεγχος του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Το ευχάριστο είναι πως τ’ αποτελέσματα ήταν καθαρά, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις και δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Μαγνητική έκανε και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο οποίος ετοιμάζεται σταδιακά να ενσωματωθεί ξανά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Παναγιώτης Γλύκος συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης.
Η προπόνηση της Πέμπτης (22.01) θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα δειπνήσουν στον τέταρτο όροφο της Τούμπας και θα κόψουν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα.
αναρτήθηκε στις 21/01/2015, 19:48 από http://www.paokfc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Google+ Followers

ΆΡΘΡΑ ΓΙΑ WORLD CUP ΜΌΣΧΑ 2018