Η Σάντρα Μπούλοκ αναδείχθηκε ομορφότερη .....


Η Σάντρα Μπούλοκ αναδείχθηκε ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο Αναπάντεχη η φετινή επιλογή της 50χρονης σταρ από το περιοδικό People.
Στην κορυφή της φετινής λίστας του περιοδικού People με τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο βρέθηκε η Σάντρα Μπούλοκ. Η 50χρονη
σταρ, η καριέρα της οποίας, μετά την υποψήφια για Όσκαρ ερμηνεία της στο περσινό Gravity, έχει πάρει και πάλι τα πάνω της, αναφώνησε όταν της ανακοίνωσαν την επιλογή της: "Είναι γελοίο!".   Η Μπούλοκ δήλωσε ότι, παρά τη λαμπερή φωτογράφιση για το εξώφυλλο που τη φιλοξενεί, θεωρεί ότι η πραγματική ομορφιά δεν βασίζεται στην εμφάνιση. "Η αληθινή ομορφιά είναι αθόρυβη. Ειδικά σε αυτή την πόλη, είναι τόσο δύσκολο να μην πεις κάποια
στιγμή "πρέπει να μοιάζω έτσι". Όχι, να είσαι καλός άνθρωπος, καλή μαμά, να μαγειρεύεις καλά, να παραχωρείς τη σειρά σου σε κάποιον που βιάζεται περισσότερο από σένα. Θεωρώ πιο όμορφους τους ανθρώπους που δεν το προσπαθούν".
Η βραβευμένη ηθοποιός που ετοιμάζει την επόμενη ταινία της, το Our Brand Is Crisis του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν στο οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον, βρέθηκε στη θέση που ήταν πέρσι η Λουπίτα Νιόνγκο και πρόπερσι η Γκουίνεθ Πάλτροου.   Το People είναι γνωστό για τις σχετικές λίστες του, που συχνά περιλαμβάνουν μη αναμενόμενες επιλογές. Άλλα ονόματα που βρίσκονται στην φετινή λίστα με τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο, είναι η τρανσέξουαλ ηθοποιός του Orange Is The New Black, Λάβερν Κοξ, η ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε, η Βανέσα Χάτζενς και η Ταράτζι Π. Χένσον του Empire. 
Πηγή: www.lifo.gr

Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com