Αγαπητέ Νίκο Τζιάνη καλό σου ταξίδι στην αιωνιότητα


Αγαπητέ Νίκο Τζιάνη καλό σου ταξίδι στην αιωνιότητα

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, μετά τα μεσάνυχτα το απροσδόκητο το αναπάντεχο νέο, το κακό μαντάτο.

Χάσαμε αιφνιδιαστικά έναν αγαπημένο, χαρισματικό φίλο, ένα σεμνό παιδί, μια ήρεμη δύναμη, άνθρωπο ήπιο και ταπεινό, με ήθος και ακεραιότητα, προδομένος από την καρδιά του.

Το Νίκο Τζιάνη από την Τερπνή. Η απώλεια μεγάλη.

Σε αποχαιρετήσαμε Νίκο το απόγευμα της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου 2021. Ήμασταν όλοι εκεί, πως θα μπορούσαμε να λείπουμε άλλωστε. Θεματοφύλακας ο ίδιος της παράδοσης, ένας συνεργάτης που μοιραστήκαμε μαζί σου στον Πολιτιστικό σύλλογο Τερπνής τις προσπάθειες, την κούραση, τις επιτυχίες, αλλά και τις προσωπικές χαρές του καθενός μας.

Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα !!!
Αποτελέσματα, πρόγραμμα και βαθμολογία από...
  www.panseraikos.gr

Μας έδωσες χώρο στη ζωή σου, χρόνο και πολύ συναίσθημα. Τα έκανες όλα με ανιδιοτέλεια και αμοιβαιότητα. Πόσο πολύ δεθήκαμε, πόση αγάπη μοιραστήκαμε, πόσο χαρήκαμε όταν ενώ ήμασταν στο σύλλογο βρήκες τη σύντροφο της ζωής σου τη Μαρία. Συμμέτοχοι στις χαρές και σε όλες τις όμορφες στιγμές σου. Πήγες να μείνεις στις Σέρρες, αλλά ήσουν εδώ όποτε σε χρειαζόμασταν και στο ζητούσαμε.

Όταν πια αποχωρήσαμε από το σύλλογο το δέσιμο έμεινε, με την επικοινωνία να υπάρχει όλο το χρόνο, για να μαθαίνουμε τα νέα των πρώην μελών του Πολιτιστικού.

Τελευταία μας συνάντηση εδώ στη Νιγρίτα τέλος Σεπτεμβρίου, μόλις πριν ............... περισσότερα στην ιστοσελίδα του panseraikos.gr από όπου είναι και η φωτογραφία. 



Next Post Previous Post
Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot
και πολλά άλλα !!!

www.panseraikos.gr

Τερπνή, πολιτισμός,

αρχαία,  εργασία

και πολλά άλλα !!!
psterpnis.blogspot.com