Παράταση οι δηλώσεις για <Γ΄ Εθνική> - ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΣΠΙΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

Ιστοσελίδα για το ποδόσφαιρο - αθλητισμό - στην Τερπνή, Σέρρες, Μακεδονία, Ελλάδα και όχι μόνο. LifeHot, Ομάδες ....

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 1

ASPISTERPNIS 1

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

Παράταση οι δηλώσεις για <Γ΄ Εθνική>

Μέχρι τις 31 Ιουλίου οι δηλώσεις συμμετοχής
Το θολό τοπίο στη Football League, αναφορικά με τον αριθμό των ομάδων που θα μπορέσουν να πάρουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα, ανάγκασε τους ανθρώπους της ΕΠΟ να παρατείνουν
κατά μία εβδομάδα την καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής στη Γ' Εθνική. Οπως ανακοινώθηκε χθες από την ελληνική ομοσπονδία οι ομάδες της κατηγορίας έχουν τη δυνατότητα μέχρι τις 31 Ιουλίου να καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραφα για την παρουσία τους στην πρώτη τη τάξει ερασιτεχνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πηγή: http://www.sentragoal.gr


Ανακοίνωση ΕΠΟ για Γ’ Εθνική

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 12:43
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δίνει στη δημοσιότητα τη Δήλωση Συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013-2014. Τα σωματεία που δικαιούνται συμμετοχής στην κατηγορία θα πρέπει έως την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013...
να καταθέσουν στην Ε.Π.Ο. τη Δήλωση Συμμετοχής, συνοδευόμενη από το αναλογούν παράβολο (500 ευρώ) και τα επίσημα παραχωρητήρια των γηπέδων, που θα δηλωθούν ως έδρες.
Υπενθυμίζεται ότι οι Δηλώσεις Συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League θα λήξουν στις 25.07.2013 και μετά τις 31.07.2013 καμία παράταση δεν θα δοθεί από την Ομοσπονδία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τη Δήλωση Συμμετοχής, κάνοντας κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Google+ Followers

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2

ASPISTERPNIS 2